Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Voor ieder niveau
  • Bijles op individuele basis
  • In het weekend of 's avonds
logo

Huiswerkbegeleiding Doetinchem

Voor huiswerkbegeleiding in Doetinchem kunt u terecht bij HBI Huiswerkinstituut, hét huiswerkinstituut van deze regio. Wij helpen uw kind graag door middel van huiswerkbegeleiding, bijles of remedial teaching.

Professionele huiswerkbegeleiding in Doetinchem

Soms hebben leerlingen een periode waarin het leren net even wat moeilijker gaat, bijvoorbeeld omdat ze ziek zijn of niet lekker in hun vel zitten. Ook kan dat komen door een stoornis, zoals autisme of AD(H)D. HBI Huiswerkinstituut is een huiswerkinstituut met meer dan twintig jaar ervaring, waar u terecht kunt voor professionele huiswerkbegeleiding in Doetinchem. Wij helpen uw kind graag bij zijn of haar huiswerk of bij een bepaald vak. Uw kind kan vijf dagen per week bij ons terecht voor begeleiding. Op die dagen laten we ze werken aan hun huiswerk, eventueel zwakke vakken en proefwerken. Ook maken we samen planningen en is er natuurlijk voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd geworden naar huiswerkbegeleiding in Doetinchem door HBI Huiswerkinstituut? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen of te bellen naar telefoonnummer (0314) 324168. Neem ook eens een kijkje bij onze mogelijkheden voor bijles en remedial teaching.

Heeft u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen!

Velden met * zijn verplicht

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu