Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Voor ieder niveau
  • Bijles op individuele basis
  • In het weekend of 's avonds
logo

Studiebegeleiding Doetinchem

Voor professionele studiebegeleiding in Doetinchem bent u op de juiste plek bij HBI Huiswerkinstituut. Wij hebben ruim twintig jaar ervaring en zijn hét huiswerkinstituut in deze regio.

professionele studiebegeleiding in Doetinchem

Heeft uw kind moeite met een bepaald vak of het maken van zijn of haar huiswerk? Wij helpen graag! HBI Huiswerkinstituut biedt al vele jaren begeleiding bij het maken van huiswerk en bij specifieke vakken. Dit doen wij voor het basis-, voortgezet- en hoger onderwijs (MBO, HBO, Universiteit).

Soms hebben leerlingen moeite met het bijhouden van hun huiswerk of het bijbenen van hun studie. Dat kan komen doordat ze ziek zijn, even niet lekker in hun vel zitten of een bepaalde stoornis hebben. Bij HBI Huiswerkinstituut kunt u dan ook terecht voor studiebegeleiding in Doetinchem. Daarbij bieden we verschillende mogelijkheden, afhankelijk van waar behoefte aan is. Zo kunnen we samen aan huiswerk en opdrachten werken, eventueel werken aan zwakke vakken en handige tips geven zoals mindmapping.

Contact opnemen

Wilt u graag meer weten over studiebegeleiding in Doetinchem, omdat uw kind daar behoefte aan heeft? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. We nemen graag de tijd om te luisteren naar uw verhaal en onze mogelijkheden toe te lichten. U kunt ons bereiken via het contactformulier of door te bellen naar telefoonnummer (0314) 324168. Bekijk ook eens onze bijles en remedial teaching!


Heeft u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen!

Velden met * zijn verplicht

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu