Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Voor ieder niveau
  • Bijles op individuele basis
  • In het weekend of 's avonds
logo

Studiehulp Doetinchem

Voor studiehulp in Doetinchem kunt u terecht bij HBI Huiswerkinstituut: hét huiswerkinstituut in deze regio! Wij hebben al ruim twintig jaar ervaring met huiswerkbegeleiding, het geven van bijles en remedial teaching.

Studiehulp in Doetinchem voor alle leerlingen

Of uw kind nu een leerling is op de basisschool, middelbare school of het hoger onderwijs: wij helpen graag! HBI Huiswerkinstituut geeft al vele jaren huiswerkbegeleiding en bijlessen in het voortgezet onderwijs, tot grote tevredenheid van ouders en kinderen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor remedial teaching in het basisonderwijs of begeleiding van studenten in het MBO, HBO en de universiteit. Voor bepaalde vakken zijn ook bijlessen nodig op deze niveaus. We hebben daarbij veel ervaring met het begeleiden van kinderen die AD(H)D, dyslexie, stoornissen in het autistische spectrum of andere stoornissen hebben. Indien u kiest voor onze studiehulp in Doetinchem, zorgen we er samen voor dat het huiswerk en de proefwerken gemaakt worden en werken we desgewenst aan zwakke vakken. Uiteraard controleren wij ook of de leerling het werk gedaan heeft.

Neem contact op

HBI Huiswerkinstituut is een ervaren huiswerkinstituut en licht u graag toe welke mogelijkheden er zijn voor studiehulp in Doetinchem. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie! U kunt ons bereiken door te bellen naar (0314) 324168 of door een bericht te sturen via het contactformulier. Neem ook eens een kijkje bij onze mogelijkheden voor bijles en remedial teaching.


Heeft u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen!

Velden met * zijn verplicht

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu